Teun Blom

Teun Blom is gespecialiseerd in onroerend goedrecht, vergunningen, Bibob en (handels)contracten.

Track Record

Bij Blenheim staat Teun met name cliënten bij in kwesties op het gebied van bestuursrecht en ondernemingsrecht, waarbij hij zowel adviserend en procederend optreedt.

Teun is aangesloten bij verschillende juridische verenigingen en lid van de Werkveldcommissie van de opleiding Rechten van de Hogeschool van Amsterdam.

Teun studeerde in 2012 af aan de Universiteit van Amsterdam en is sindsdien werkzaam als advocaat. Voordat hij zich in 2018 bij Blenheim aansloot was hij werkzaam voor een Amsterdams advocatenkantoor gericht op de nationale en grensoverschrijdende handelspraktijk en het bedrijfsmatig bestuursrecht. 

Teun heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de Algemene rechtspraktijk als hoofdrechtsgebied, en Burgerlijk recht en Bestuursrecht als sub rechtsgebieden geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit hoofdrechtsgebied.

Naast Nederlands spreekt Teun vloeiend Engels en heeft hij kennis van de Duitse taal.

Gepubliceerde Artikelen

Het Bibob-formulier, een bestuursrechtelijk en strafrechtelijk zwaard van Damocles? Valsheid in geschrifte ligt op de loer

Lees verder

Het Bibob-formulier, een bestuursrechtelijk en strafrechtelijk zwaard van Damocles? Valsheid in geschrifte ligt op de loer

Lees verder