Kai Guldemond

Kai is advocaat sinds 1996 en daarnaast als “Rechtsanwalt” ingeschreven bij de balie van Düsseldorf.

Hij is werkzaam in de ondernemingsrechtpraktijk en betrokken bij overnames, joint ventures en andere strategische projecten.

Track Record

Zijn cliëntenbestand bestaat over het algemeen uit grotere ondernemingen, vaak onderdeel van internationale concerns, voor wie hij ook een gewaardeerde sparringpartner is.

Hij heeft zelf ervaring als ondernemer en was lid van een raad van toezicht voor een GGZ instelling.

Het overbruggen van verschillen tussen mensen en organisaties van verschillende culturele, juridische en bedrijfsmatige achtergronden is vrijwel altijd een belangrijk onderdeel van zijn werkzaamheden.

Cliënten waarderen vooral zijn “to the point”, snelle en praktische adviezen en brede palet aan onderhandelingsvaardigheden.

Kai heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten Ondernemingsrecht als hoofdrechtsgebied, en bestuurdersaansprakelijkheid, fusies en overnames, vennootschappen en verenigingen en stichtingen als sub rechtsgebieden geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op deze hoofdrechtsgebieden.

Kai is lid van diverse beroepsorganisaties die direct verband houden met zijn praktijk: Duits-Nederlandse Advocatenvereniging, American Counsel Association, Association Internationale des Jeunes Avocats, en Nederlands-Canadese Kamer van Koophandel.

Gepubliceerde Artikelen

Konsolidierung der Bilanz und Haftung im niederländischen Konzern

Lees verder

Konsolidierung der Bilanz und Haftung im niederländischen Konzern

Lees verder