Arjen Paardekooper

Arjen Paardekooper is specialist in fusies en overnames; hij adviseert en procedeert over aandeelhoudersgeschillen en is adviseur van commissarissen en toezichthouders.

Track Record

Arjen is tevens auteur van het boek: “Handleiding voor de Commissaris (en Toezichthouder)”, waarin hij aan de hand van zijn eigen ervaringen als commissaris bij een naamloze vennootschap praktische tips geeft aan toezichthouders van bedrijven, stichtingen en verenigingen.

Arjen heeft met zijn M&A team diverse bedrijfsovernames begeleid, waaronder die van IENS door TripAdvisor en MMS door Laborie, en de verkoop van Smulweb aan Jumbo. 

Arjen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten Ondernemingsrecht als hoofdrechtsgebied, en Beroepsaansprakelijkheid, Bestuurdersaansprakelijkheid, Fusie en overname en Vennootschappen als sub rechtsgebieden geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit hoofdrechtsgebied.

Arjen Paardekooper spreek Nederlands, vloeiend Duits, Engels en Frans.

Gepubliceerde Artikelen