Adam Kiolle

Adam is gespecialiseerd jurist in onze Engelstalige advies- en transactie praktijk. Adam adviseert buitenlandse cliënten over vennootschaps- en ondernemingsrechtelijke vragen en begeleidt zowel Nederlandse en buitenlandse cliënten bij grensoverschrijdende transacties. Door zijn internationale (en rechtsvergelijkende) achtergrond weet Adam zijn cliënten bij grensoverschrijdende zaken optimaal te helpen. Adam houdt zich ook bezig met Engelstalige (internationale) arbitragezaken.

Track Record

Adam Kiolle is in Angelsaksisch recht (common law) afgestudeerd aan de University of Queensland (Australië) en is toegelaten als lawyer of the Supreme Court of Queensland.

Hij is in Australië geboren en getogen. Na zijn vertrek uit Australië heeft hij in Duitsland en Nieuw-Caledonië gewoond en gewerkt, en ook in Madrid en Groningen gestudeerd. 

Adam is lid van de International Bar Association en toegelaten als associate member van het Chartered Institute of Arbitrators. 

Adam is native speaker van de Engelse taal, maar spreekt en schrijft ook vloeiend Nederlands, Duits en Frans. Adam heeft ook kennis van het Spaans.

Gepubliceerde Artikelen

Checking the Commercial Register in the Netherlands

Lees verder

Checking the Commercial Register in the Netherlands

Lees verder